کد EPP چیست؟ آموزش انتقال دامنه خارجی و ایرانی

نویسنده ۲۲ شهریور

  کد EPP یا کد انتقال به کدی گفته می‌شود که برای انتقال دامنه از شخصی به شخص دیگر یا انتقال آن از سازمانی به سازمان دیگر را فراهم می‌آورد. به صورت کلی می‌توان گفت کد EPP مشابه به رمز حساب بانکی عمل می کند. در واقع دامنه وب سایت‌ ها همانند آدرس آنها عمل می‌کنند، از این رو تمامی کسب و کارها هنگام انتقال دامنه و پسورد آن باید بسیار دقیق عمل کنند.

در برخی مواقع نام دامنه انتخابی شما می تواند متعلق به فرد دیگری باشد، بنابراین باید در هنگام انتخاب نام دامنه توجه داشته باشید که حتماً به نام فرد دیگری ثبت نشده باشد.

گاهی ممکن است مالک دامنه قصد داشته باشد که دامنه خود را به فرد دیگری منتقل کند. در این صورت نیاز به کد EPP خواهد داشت. در این بخش قصد داریم شما را با EPP code بیشتر آشنا کنیم پس تا انتها ما را همراهی کنید.

آنچه در این مطلب می خوانید:

  1. کد EPP چیست؟
  2. مهمترین کاربرد EPP code
  3. مزایای ای پی پی کد
  4. چگونه کد انتقال یا Authorization را دریافت کنیم؟
  5. نحوه انتقال دامنه ir چگونه است؟
  6. کد انتقال دامنه خارجی چیست؟
  7. مراحل کد انتقال دامنه خارجی شامل:

کد EPP چیست؟

معنی EPP code یا کد تایید در واقع مجوزی است برای انتقال دامنه که معمولاً از حروف و اعداد همچنین کاراکترهای منحصر به فردی تشکیل شده و به منظور اثبات مالکیت شما بر دامنه و مجوز رسمی برای انتقال دامنه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حقیقت کد EPP برای هر فردی که قصد فروش دامنه یا انتقال سرویس خود از سازمانی به سازمان دیگر را دارد بایستی از این کد استفاده نماید.

کد EPP چیست؟

مهمترین کاربرد EPP code

از مهمترین کاربردهای EPP code می توان به ایمن بودن آن هنگام انتقال مالک فعلی به مالک جدید را فراهم می‌کند. در صورتی که دامنه‌ای داشته باشید که بخواهید آن را به فرد دیگری انتقال دهید باید با شرکت ثبت کننده دامنه خود ارتباط بگیرید و کد EPP دامنه ارسال را دریافت کنید. گاهی اوقات دامنه ملی ایران با پسورد ir می‌باشد در این صورت به راحتی می‌توان به صورت آنلاین انتقال دامنه را انجام داد.

مزایای ای پی پی کد

یکی از مهمترین و اساسی‌ ترین مزایای ای پی کد جلوگیری از دستبرد و سو استفاده از دامنه می ‌باشد هر کاربری که بخواهد دمنه ‌ای که متعلق به او نیست را به نام خود ثبت کند. توصیه می‌شود که در صورت داشتن EPP code در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید و آن را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.

چگونه کد انتقال یا Authorization را دریافت کنیم؟

ممکن است برای شما هم این سوال به وجود آمده باشد که چگونه می ‌توان کد انتقال را دریافت کنیم؟ در واقع می ‌توان از طریق پنل اصلی مدیریت دامنه خود وارد شوید و به راحتی کد EPP را دریافت کنید.

در صورتی که آدرس ورود به کنترل پنل دامین را ندارید باید از شرکت مورد نظر پنل را دریافت کنید، سپس با انتخاب product بر روی گزینه Domains کلیک کنید.

نحوه انتقال دامنه ir چگونه است؟

برای انتقال دامنه‌های.ir نخست باید وارد شناسه ایرانیک خود شوید، سپس به صفحه انتقال دامنه بروید و نام دامنه مورد نظر خود را در بخش فروش دامنه تایپ کنید. در مرحله بعدی یک شماره رمز برای ارائه خرید دامنه برای شما ارسال خواهد شد. شماره رمز را باید در اختیار مالک جدید دامنه قرار دهید. در مرحله بعدی باید منتظر بمانید تا مالک جدید فرایند انتقال دامنه را انجام دهد. سپس گزینه انتقال دامنه را انتخاب نموده و درخواست تغییر مالکیت دامنه را می توانید تایید یا رد کنید.

کد EPP چیست؟

کد انتقال دامنه خارجی چیست؟

کد انتقال دامنه خارجی EPP به صورت ایمن و مطمئن در حساب شما ذخیره می‌شود. در صورتی که نیاز به انتقال دامنه خود داشته باشید می‌توانید از آن استفاده نمایید. مطابق با قوانین ICANN کدهای EPP برای انواع پسوند دامنه صرفاً به کاربرانی داده می‌شود که در اطلاعات Whois دامنه آنها ثبت شده باشد. در واقع این به این معنی است که اگر شخصی بتواند به حساب مدیریت دامنه شما دسترسی داشته باشد به راحتی اطلاعاتی مانند کدهای اعتبار را به سرقت ببرد، از همین رو توصیه می‌شود که لایه‌های امنیتی اضافی را علاوه بر حساب به نام دامنه خود اضافه کنید.پیش از انتقال به شرکت دیگری کد مجوز کد اعتبار EPP   code یا کد انتقال را برای دامنه‌ های خود دریافت نمایید، زیرا شما نمی‌ توانید دامنه را در مدت ۶۰ روز کاری بعد از ثبت جدید یا انتقال از یک ثبت کننده دیگر یا پس از ۶۰ روز از تغییر نام یا نام خانوادگی، آدرس ایمیل، نام شرکت، اطلاعات تماس دامنه را انتقال دهید.

مراحل کد انتقال دامنه خارجی شامل:

  1. وارد پنل دامنه خود شوید و کد انتقال را دریافت کنید.
  2. برای دسترسی به صفحه تنظیمات دامنه، دامنه مورد نظر خود را جهت انتقال انتخاب نمایید.
  3. در بخش تنظیمات اضافی بر روی گزینه انتقال دامنه کلیک کنید.
  4. جزئیات چک لیست انتقال بررسی کنید.
  5. گزینه Continue with transfer را انتخاب کنید.

کلام آخر

در این بخش با مفهوم کد EPP چیست؟ با کاربرد کد EPP و مزایای ای پی کد همچنین نحوه انتقال دامنه خارجی و ایرانی به خوبی آشنا شدید. امیدواریم این مقاله از وب یار برای شما مفید بوده باشد منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم. در صورت سفارش طراحی سایت، سئو و بهینه سازی سایت کافیست همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا فرایند انتقال نام دامنه EPP آسان است؟

مراحل انتقال دامنه EPP بسیار آسان است، اما انتقال دامنه حداقل ۶۰ روز بعد از خرید دامنه انجام می‌شود.

آیا امکان انتقال یک دامنه قبل از انقضا وجود دارد؟

توصیه می‌شود حداقل یک هفته پیش از انقضا انتقال دامنه انجام شود، زیرا این فرصت برای شما وجود دارد که در صورت هرگونه مشکلی دوباره این کار را انجام دهید.

مدت زمان انتقال دامنه EPP چقدر است؟

انتقال دامنه EPP ۵ تا ۷ روز کاری به طول می‌انجامد.

آیا انتقال دامنه بر روی ایمیل تاثیر می‌گذارد؟

زمانی که دامنه خود را به شخص دیگری منتقل می‌کنید تنها خود دامنه انتقال می‌ یابد و محتویات زیر از جمله وب سایت‌ ها در فضای وب شما و صندوق‌های پستی تغییری نخواهد کرد و صرفاً ریجسترار دامنه شما تغییر می‌ کند.

پست های مرتبط

الگوریتم کبوتر گوگل چیست؟ ۵ مهر

الگوریتم کبوتر گوگل چیست؟

الگوریتم کبوتر گوگل (Google Pigeon Algorithm) یکی از قدرتمندترین و عظیم ترین بروزرسانی های الگوریتم گوگل به منظور نمایش نتایج جستجو محلی و اجرای شده…

ادامه مطلب
وب 3.0 چیست؟ و چرا مهم است؟ ۵ شهریور

وب 3.0 چیست؟ و چرا مهم است؟

وب 3.0 جدیدترین نسل اینترنت است که در مقایسه با سایر نسل های قبل تغییرات بسیار مهمی داشته است. هدف Web3.0 کاهش وابستگی به سازمان…

ادامه مطلب
هزینه و ساخت سایت مسکن ۳۱ مرداد

هزینه و ساخت سایت مسکن

هزینه و ساخت سایت مسکن یکی از دغدغه های مشاوران املاک است. درصوتی که شما نیز قصد طراحی سایت املاک حرفه ای دارید به شما…

ادامه مطلب
۲۳ مرداد

منابع آموزشی مفید برای توسعه دهندگان وب 3.0

در این بخش از مقاله قصد داریم در مورد منابع آموزشی مفید برای توسعه دهندگان وب 3.0 بپردازیم. در صورتی که شما تمایل دارید که…

ادامه مطلب
مقایسه قالب فلت سام و قالب دیوی ۱۵ مرداد

مقایسه قالب فلت سام و قالب دیوی

از آنجایی برای راه اندازی یک وبسایت حرفه ای نیاز به یک قالب مناسب است. وردپرس به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارد قالب های…

ادامه مطلب
طراحی سایت ۱۰ تیر

طراحی سایت حرفه ای در اصفهان

اگر صاحب یک کسب و کار هستید و نیاز می دانید که درآمد کسب و کار خود را با داشتن وب سایت ارتقا دهید به…

ادامه مطلب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *