چطور با استفاده از اتوماسیون اداری کسب و کارم را توسعه دهم؟
اتوماسیون اداری همانطور که از اسم آن مشخص است، استفاده از فناوری اطلاعات و نرم افزارهای کاربردی برای انجام امور اداری است که از طریق آن می توانید کارهای خود را به صورت خودکار و بدون نیاز به فراهم آوردن اطلاعات دستی با روش های الکترونیکی انجام دهید.
در اتوماسیون اداری آنلاین شما این امکان را دارید که با ایجاد فرآیندهای الکترونیکی، پردازش اتوماتیک اطلاعات، ارسال پیام به صورت خودکار، فراهم آوردن پرونده های الکترونیکی و … بپردازید و با نصب اتوماسیون اداری به بهبود کارایی، افزایش دقت، سرعت و صحت اطلاعات سازمان خود بپردازید. این فناوری همچنین باعث کاهش هزینههای مربوط به کارکرد پرسنل، تدوین و اجرای فرآیندهای دستی میشود.
بنابراین شما می توانید با استفاده از نرم افزارها و ابزارهای دیجیتال برای اجرای فعالیت های اداری و مدیریتی با کمک اتوماسیون اداری، پردازش مستندات، مدیریت پروژه، برنامه ریزی و بوجه بندی، مدیریت پست الکترونیکی و بسیاری از فرایندهای دیگر کسب و کارتان را سازماندهی کنید.
اتوماسیون اداری چه مزیت هایی دارد؟
امکان ارتباط لحظه ای با همکاران وجود دارد
امکان مدیریت پروژه به صورت آنلاین
امکان انجام کارها در اسرع وقت
داشتن گردش نامه های سازمانی
امکان تشکیل پرونده ای پویا برای هر مشتری
همراه داشتن یادداشت های تان
اطلاع از ارتباطات و فعالیت های تیم
مدیریت وظایف در قالب گانت چارت
مدیریت صورتجلسات به شکل دیجیتالی
ایجاد بورد پروژه بر اساس نیاز خود
سامانه های اداری شامل چه مواردی هستند؟
انتخاب سامانه اداری برای کسب و کار شما بنا به نیاز شما و منابع موجود در نظر گرفته می شود.
با توجه به نیازهای تمامی کسب و کارها انواع مختلفی از سامانه های اداری طراحی می شوند که مهمترین آنها شامل:
CRM (سامانه مدیریت با روابط با مشتری): جهت روابط با مشتریان و مشتریان بالقوه طراحی شده است که با کمک آن می توانید اطلاعات مشتریان خود را مدیریت کرده و با استفاده از آن خدمات بهتری به آنها داده و موجب رضایت مشتریان تان شوید.
Project Management System (سامانه مدیریت پروژه): برای انجام فعالیت های سازمان و مدیریت پروژه ها از آن استفاده می شود. که پیشرفت فرایند کار را بررسی کرده، وظایف و مسئولیت ها و همچنین هماهنگی بین اعضاء تیم را بهبود دهید.
Asset Management System (سامانه مدیریت دارایی): همانطور که از اسم آن مشخص است برای مدیریت دارایی های سازمان بکار می رود که باعث بهبود بهره وری و ارتقاء منابع مالی و زمانی می شود.
Human Resource Management System (سامانه مدیریت منابع انسانی): از این سامانه برای مدیریت منابع انسانی سازمان ها مانند: کارکرد و پاداش پرسنل استفاده کنید. اطلاعات پرسنل، سیستم حقوق و دستمزد آنها را مدیریت کرده و برای بهبود روند کاری منابع انسانی سازمان برنامه های آموزشی قرار دهید.
Financial Management System (سامانه مدیریت مالی): از این سامانه اداری برای مدیریت مالی سازمان ها مانند: مالیات، حسابداری، بودجه بندی، پیش بینی مالی و گزارش گیری استفاده می شود.
Sales Management System (سامانه مدیریت فروش): با کمک این سامانه فرایند فروش را مدیریت کرده پیشنهادات، قیمت گذاری ها، سفارشات، پیش فروش ها و مشتریان را مدیریت کرده و باعث بهبود عملکرد فروش و ارتباط با مشتری می شود.
5 مرحله ای که برای پیاده سازی اتوماسیون اداری باید به آن توجه کنید:
تحلیل فرآیند های اداری: قبل از طراحی اتوماسیون در ابتدای کار، فرآیندهای اداری شما بررسی شده و نیازهای سازمان تان را برای اتوماسیون اداری تحت وب شناسایی می کنند.
انتخاب نرم افزار مناسب: شما بعد از این که نیازهای سازمان تان را مورد ارزیابی قرار دادید، نرم افزار مناسب را در این خصوص انتخاب می کنید. خصوصیت این نرم افزار امکان گسترش و تنظیمات سفارشی آن است که در طراحی اختصاصی برای رفع نیازهای سازمان از آن استفاده می کنند.
طراحی و پیاده سازی سیستم: زمانی که نرم افزار مناسبی را انتخاب کردید سیستم اتوماسیون اداری طراحی و پیاده سازی می شود. در این مرحله توسط تیم تخصصی و حرفه ای وب یار به طراحی و پیاده سازی می پردازد. اگر شما در این خصوص نیاز به مشاوره داشتید روی کمک ما حساب باز کنید.
آموزش کاربران: پس از پیاده سازی سیستم اتوماسیون اداری، بسیار مهم است که برای استفاده از آن به کاربران شما آموزش داده شود، زیرا باعث کاهش خطاهای انسانی شده و منجر استفاده بهینه از سیستم می شود.
پشتیبانی و بروزرسانی: برای بهبود کارایی سیستم اتوماسیون اداری، پشتیبانی و بروزرسانی آن بسیار مهم است، زیرا پشتیبان فنی نرم افزارها را بروزرسانی کرده و باعث به روز نگهداشتن سیستم شما می شود.
کارهایی که ماانجام می دهیم
رشد و توسعه کسب و کار
اتوماسیون اداری وب یار با تسهیل فرایندها، بهبود کیفیت خدمات، کاهش زمان و بهینه کردن هزینه های مربوطه در فرآیند های اداری و افزایش بهره وری کارکنان می تواند به رشد و توسعه کسب و کارها کمک کند و فرایندهای آنها را تسریع بخشد.
افزایش عملکرد چند برابری تیم
اتوماسیون اداری وب یار باعث ایجاد برنامه ریزی و تدوین استراتژی شده که منجر به افزایش عملکرد چند برابری اعضاء تیم می شود و به بررسی و ارزیابی برای بهبود عملکرد تیم پرداخته و فضای کاری مناسبی را برای اعضاء فراهم می کند.
افزایش اعتبار برند
سامانه اداری وب یار باعث ایجاد کیفیت،کارایی،ارائه خدمات پشتیبانی بهتر و همچنین ارتقاء سطح ارتباط با مشتریان و کاربران شده که به افزایش مشتری و اعتبار برند شما کمک شایانی می کند.
6 ویژگی کلیدی اتوماسیون اداری برای تمامی کسب و کارها
اتوماسیون اداری منسجم و پیشرفته تمامی فرایندهای سازمانی شما را تسهیل می کند.
+125
مشتریان اتوماسیون اداری
+100
کاربردهای اتوماسیون اداری
بالابردن راندمان
بهبود ساعت کار مفید پرسنل و افزایش بهره وری
ذخیره سازی
حفظ سوابق کارهای انجام شده در هر پست سازمانی
User friendly
کاربری آسان و کاربرپسند بودن
راه اندازی در هرجا و هرموقع
بکاربردن اتوماسیون اداری تحت وب پیوست در هر مکان و زمانی
داشتن قابلیت های ویژه
اضافه شدن امکانات روز نرم افزاری و به روز رسانی مستمر آن
مدیریت عملکرد
بهبود در مدیریت کارکنان و بهبود کیفیت نظارت بر عملکرد آن
چرا اتوماسیون اداری برای کسب و کارتان از اهمیت ویژه ای برخوردار است؟
استفاده از سامانه اداری برای سازمان ها بسیار مفید است و به بهبود کارایی و عملکرد فرایند های اداری شما کمک می کند. در زیر به مواردی که از اهمیت بیشتری برخوردار است اشاره می کنیم:
کاهش هزینه های اداری: مواردی مانند: کاهش هزینه های چاپ و کاغذ، کاهش هزینه های تلفنی، کاهش هزینه های ارسال پستی، کاهش هزینه های نگهداری و تعمیرات، کاهش هزینه های تولید، کاهش هزینه های نیروی کار و… را نام برد.
بهبود کارایی: با استفاده از اتوماسیون اداری آنلاین در فرآیند های اداری، دیگر نیازی به گردآوری دستورالعمل های دستی نیست، زیرا موارد بطور خودکار انجام شده و سبب افزایش و بهبود کارایی سازمان شما می شود.
ویژگی های پیاده سازی سامانه اختصاصی اتوماسیون اداری طبق نیاز کسب و کارها
میزان خطای کمتر
امکانات بیشتر اختصاصی
هدفمند بودن سامانه
مدیریت مشتریان
هزینه کمتر برای تامین و نگهداری
درآمد غیر فعال
فروش اکانتینگ
درآمدهای پیوسته قبیله سازی و مشتری مداری
ایجاد کمپین های تبلیغاتی
داشتن یک جامعه قدرتمند برای فروش خدمات و محصولات مرتبط همراه با رشد درخت درآمدزایی به دلیل اعتبار جذب شده نزد مشتریان
رشد سامانه و جذب مشتریان از طریق خود مشتریان
هدفمند بودن به روی یک یا چند خدمات به جای چندین خدمات
نحوه پرداخت اقساطی با حجم کم
استفاده از آخرین تکنولوژی های برنامه نویسی سامانه پشتیبانی اختصاصی از مشتریان
استفاده از سامانه مدیریت کاربران و پرسنل مشتریان با قیمت و تخفیف بالا
چگونه از اتوماسیون اداری می توان در صنایع و سازمان ها استفاده کرد؟
اتوماسیون اداری به علت بهبود کارایی و عملکرد آن در بسیاری از سازمان ها و صنایع کاربرد دارد که در زیر به برخی از این کاربردها اشاره می کنیم.
مالی و حسابداری: اتوماسیون اداری در حسابداری و مالی برای انجام امور مالی شما مانند: صدور فاکتورها، مدیریت حساب های بانکی، پرداخت ها و … کاربرد دارد.
منابع انسانی: اتوماسیون اداری در منابع انسانی برای ارسال پیام های خودکار شما به کارمندان تان، مدیریت پرونده های پرسنلی و صدور اطلاعات مربوط به فرایندهای HR، مراقبت های پزشکی و مدیریت مرخصی و… مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش و بازاریابی: از اتوماسیون اداری برای مدیریت ارتباط با مشتریان تان، پیش فاکتور و فاکتور، فروش و بازاریابی برای مدیریت فروش تان و … می توانید بهره مند شوید.
مدیریت پروژه ها: از اتوماسیون اداری تحت وب برای مدیریت پروژه های خود و همچنین تنظیم برنامه کاری، مدیریت اطلاعات، پیشرفت پروژه و موارد دیگر می توانید استفاده نمایید.
سازماندهی و مدیریت اطلاعات: شما با نصب اتوماسیون اداری برای سازمان تان می توانید پروندهای مشتریان را بررسی و به تقاضای آنها رسیدگی کنید و همچنین با مشتریانتان ارتباط برقرار کرده و به تخصیص منابع بپردازید.
مدیریت اموال: با خرید اتوماسیون اداری برای سازمان خود، شما می توانید درخواست خرید، پیگیری و وضعیت سفارشات مشتریان تان را مدیریت کنید.
تیم متخصص و حرفه ای وب یار با افتخار شما را در این زمینه یاری می کند.
سوالات متداول اتوماسیون های اداری
شاید هنگام کار با اتوماسیون اداری با سوالات زیر مواجه گردید که پاسخ آنها را ارائه دادیم.
بله، این نرم افزار قابلیت ریسپانسیو بودن برای تمامی سیستم عامل های موبایل و تبلت را دارد.
بله، با توجه به فضای ابری این سامانه فقط کافی است قبلاً در این سیستم عضو شده باشید و لاگین کنید.
بله، در سامانه سازمانی شما قادر خواهید بود فایل های صوتی و تصویر را به اشتراک بگذارید و مخاطبان شما بدون داشتن نرم افزار خاصی می توانند آنها را دریافت نمایند.
کلام آخر
در این مطلب شما را با نحوه کار و اهمیت اتوماسیون اداری آنلاین و کاربرد این فناوری در صنایع مختلف آشنا کردیم که چقدر اتوماسیون اداری می تواند در روند فرایند کاری سازمان ها تاثیر داشته باشد و هر سازمان براساس عملکرد و مشتریان هدف خود دارای سامانه های مخصوصی است که امکان ارتقاء، و بروزرسانی آن وجود دارد. با نصب نرم افزار اتوماسیون اداری، دیگر از کاغذ بازی و بایگانی کردن اطلاعات دستی خلاص می شوید و همچنین دقت، سرعت و بهبود روند کاری تان افزایش می یابد و باعث کاهش خطاهای انسانی و قابل دسترس بودن اطلاعات و ارتباطات موثر با مشتریان تان خواهید شد.