کد EPP چیست؟ آموزش انتقال دامنه خارجی و ایرانی
کد EPP یا کد انتقال به کدی گفته میشود که برای انتقال دامنه از شخصی به شخص دیگر یا انتقال آن از سازمانی به سازمان…
ادامه مطلبساخت فوتر سایت با المنتور یکی از بهترین و پرکاربردترین ابزارهای برای سفارشی سازی وب سایت بدون نیاز به کدنویسی است. در صورتی که تمایل به تغییر دادن پاورقی و ظاهر سر صفحه دارید بدون تغییر دادن تم خود می توانید از افزونه المنتور استفاده نمایید.
یکی از بخش های بسیار پرتکرار در سایت ها فوتر است که در نرخ بازدید، اعتماد، راحتی کاربران و افزایش فروش بسیار مهم است.
ساخت فوتر برای سایت همانند هدر از اهمیت ویژه ای برخوردار است. علاوه بر تاثیر بر روی ظاهر سایت اطلاعات مفیدی در اختیار کاربران قرار می دهد تا بتوانند به راحتی به بخش های مختلف وب سایت دسترسی داشته باشند.
برای طراحی و شخصی سازی از این بخش المنتور استفاده می کنند، زیرا بسیار کاربردی و به سادگی قابلیت پیاده سازی دارد. تمام بخش های فوتر مانند: سایز بندی المان ها، لوگو، رنگ، افزونه نقشه سایت، اضافه کردن لینک های ارتباطی، خدمات، شبکه های اجتماعی و بسیاری از موارد دیگر را می توان در فوتر اجرا نمود.
نحوه ساخت footer در وردپرس با المنتور در دو مرحله انجام می شود. در مرحله اول امکان بکار بردن قالب های آماده المنتور فوتر را فراهم می کند.
به وسیله یک سکشن تمام عرض در فوتر مانند: رنگ، ارتفاع، تنظیمات ظاهری فوتر پرداخته و تعداد ستون های مورد نیاز خود را با پدینگ طراحی می نمایید که در آنها می توانید بخش های مورد نیاز فوتر خود را ایجاد نموده و شخصی سازی کنید.
با افزودن ستون های مختلف یا سکشن امکان قرار دادن بخش های متفاوت در فوتر وجود دارد مانند: درباره ما، اطلاعات تماس، قوانین، کپی رایت، شبکه های اجتماعی و… را پیاده سازی نمایید.
مقالات مرتبط یکی از بخش های فوتر است که از ابزار post برای ایجاد آن استفاده می کنند. از ابزارک ویرایشگر متن برای قرار دادن اطلاعات وب سایت و همچنین نحوه نمایش، سایز آن ها را می توانید به صورت دلخواه تنظیم کنید.
خدمات ما در فوتر سایت با قرار دادن لیست آیکون و انجام تنظیمات ظاهری امکان پذیر است. افزودن لوگو به وسیله ابزارک سایت لوگو و drag & drop کردن آن امکان اضافه کردن لوگو را در فوتر فراهم می آورد.
برای فعالسازی فوتر در تمامی قسمت های سایت پس از انتشار با همه قسمت های سایت باید روی حالت include قرار داده شود.
برای اضافه کردن لینک و متن به فوتر با المنتور از روش های زیر استفاده می کنیم:
در مرحله دوم ساخت فوتر به وسیله المنتور که قالب فوتر را نیز خود طراحی می کنید.
زمانی که به طراحی فوتر با المنتور پرداختید برای تنظیم کردن فوتر ابتدا گزینه مربوط به ذخیره را کلیک کرده و در بخش condition یا وضعیت بخش هایی را که تمایل دارید را انتخاب نمایید مانند:
زمانی که روی این المان ها کلیک کردید فوتر روی بخش مرتبط با سایت شما اجرا می شود حال امکان مشاهده فوتر مورد نظرتان وجود دارد.
آموزش طراحی فوتر ریسپانسیو در وردپرس امری لازم و ضروری است تمامی وبسایت ها باید برای نمایشگر موبایل و تبلت بهینه شوند.
این نوع طراحی برای موتور های جستجو نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اضافه کردن تنظیمات ریسپانسیو پیشرفته به المنتور بسیار راحت و ساده بوده که برای پیاده سازی آن باید به نکات زیر توجه نمایید.
1. امکان این وجود دارد که ما بتوانیم ابزارک ها، ستون ها و سکشن های خودمان را در حالت های مختلف مخفی کنیم.
برای دسترسی به این بخش وارد تب پیشرفته و بخش واکنشگرایی شوید ستون ها هم مانند ابزارک ها در تب پیشرفته و واکنشگرایی امکان این را دارند که در حالت دسکتاپ، تبلت و موبایل مخفی شوند.
سکشن ها دارای ویژگی دیگری نیز هستند به این صورت که علاوه بر مخفی کردن آنها امکان این که ستون های خود را در نمایشگر تبلت و موبایل به صورت معکوس نمایش دهیم. این ویژگی بسیار جالب آن است.
2. در تب محتوای پیشرفته فرقی ندارد که ابزارک، ستون یا سکشن باشد. اگر بخشی را ما مشاهده کردیم که آیکن مانیتور یا دسکتاپ برای ما اینجا نمایش داده شده به این معنی است که ما امکان تغییر دادن آن را در نمایشگرهای مختلف داریم.
مثلا اگر وسط چین است را می توانیم راست چین کنیم یا در بخش تایپوگرافی می توانیم سایز متن خودمان را در نمایشگر های مختلف تغییر دهیم، یا فاصله یا پدینگ المان ها (ستون، سکشن یا ابزارک ها ) می توانیم پدینگ شان را تغییر دهیم، یا اینکه برای بخش کادرهای دور خودمان برای نمایشگرهای مختلف یک عرض مشخصی را در نظر بگیریم.
3. برای بهینه کردن صفحات در نمایشگرهای مختلف بهتر است ما سوئیچ کنیم روی نمایشگر مورد نظر کافیست نمایشگر مورد نظر خود را انتخاب کنیم تا یک نمای کلی از بخش های مختلف خودمان در این نمایشگر داشته باشیم.
ما در حال حاضر سه نمایشگر داریم موبایل، تبلت و دسکتاپ. جالب است بدانید در نسخه های قبلی صفحه ساز المنتور ما نسخه لپ تاب و نسخه موبایل به صورت لندسکیپ را هم داشتیم که المنتور آمد این دو حالت را حذف کرد.
این سه حالتی که خیلی مهم است را کافیست شما انجام دهید تا مابقی موارد مثل لپ تاپ یا موبایل های لندسکیپ هم خودش به صورت بهینه درست می شود. پس از این حالت نگران نباشید که بر روی لپ تاپ یا موبایل های لندسکیپ برای ما تنظیماتی ندارد.
در این مطلب در مورد ساخت فوتر سایت با المنتور و اموزش آن و همچنین طراحی فوتر ریسپانسیو با المنتور آشنا شدید. در صورتی که برای طراحی سایت خود تمایل به مشاوره و طراحی فوتر با المنتور داشتید می توایند با کارشناسان وب یار در ارتباط باشید.